ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ  20.4.24

“Εφυγε” από την ζωή ο συγγραφέας Ραφαήλ Φρεζής, σε ηλικία 97 ετών. Ήταν μια σημαντική προσωπικότητα της Ισραηλιτικής Κοινότητας του Βόλου, την οποία υπηρέτησε και ως πρόεδρος, πατέρας του διάσημου μαέστρου Ερρίκου Φρεζή.

volos magnisia 31 3 2022

Στις 190.906 ανέρχεται ο συνολικός πληθυσμός της Μαγνησίας και των Σποράδων σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών το 2021 που αφορούν στον μόνιμο πληθυσμό της χώρας κατά Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική Ενότητα και Δημοτική Κοινότητα

shutterstock 2068949936 768x480

Κομβικό ρόλο για τις θαλάσσιες μεταφορές της Ελλάδας αλλά και μέρους της Βαλκανικής Χερσονήσου, λόγω της γεωγραφικής θέσης του και της γειτνίασής του με υπάρχουσες αλλά και αναπτυσσόμενες οδικές και σιδηροδρομικές υποδομές, μπορεί δυνητικά να διαδραματίσει το λιμάνι του Βόλου. Αυτός είναι και ο λόγος που το επενδυτικό ενδιαφέρον στον σχετικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ Α.Ε.) έχει προσελκύσει διεκδικητές από τη Μάλτα, τη Βουλγαρία, τον Περσικό Κόλπο και, βέβαια, την Ελλάδα.

Copyright © 2016 Koinonmagniton.com - All Rights Reserved. Designed By www.squaredesignstudio.gr