2022 ΚΟΙΝΟΝ ΕΤ.ΕΚΔ ΑΦΙΣΑ ΤΕΛ. ΚΛΙΜΑ Koinon 2022 Afisa

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ

«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.  Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ  ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ»

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, ΩΡΑ 20: 00

ΑΘΑΝΑΣΑΚΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Η Κλιματική  κρίση, τα αίτια,  οι συνέπειες και οι πολιτικές αντιμετώπισης της θα αποτελέσει το θέμα της φετινής κεντρικής εκδήλωσης του Κοινού των Μαγνήτων, του παγκόσμιου σωματείου αποδήμων Μαγνήτων, με έδρα το Βόλο, με  τίτλο «Κλιματική Κρίση. Η Υπαρξιακή Πρόκληση του 21ου Αιώνα». Η  εκδήλωση πραγματοποιείται  σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας στον αύλειο  χώρο του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022, ώρα 20:00, με είσοδο ελεύθερη.

ΣΥΜΦΩΝΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Στο Κρεσέντο του Φεγγαριού

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Βόλου υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης Βολιώτη μαέστρου Ερρίκου Φρεζή

2022 ΚΟΙΝΟΝ ΦΡΕΖΗΣ ΣΥΝΑΥΛ 9.9.22 ΕΡΡΙΚΟΣ μαέστρος διευθύνει την ορχήστρα DSCF2036

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚεΒιΜαΣυ) και το Παγκόσμιο Σωματείο Απόδημων Μαγνήτων "Το Κοινόν των Μαγνήτων", θα τιμήσουν τον Βολιώτη λογοτέχνη και Καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Queen's College στη Νέα Υόρκη κ. Νίκο Αλεξίου.

Σας προσκαλούν

να παρευρεθείτε στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της «Λαϊκής Βιβλιοθήκης Βόλου – Κληροδότημα Δαμιανού Κυριαζή», Τετάρτη 23/11/2022 και ώρα 18.00-19.30.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Πρόεδρο τουΚεΒιΜαΣυ κ. Β.Δ. Αναγνωστόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Σωματείου Απόδημων Μαγνήτων, "Το Κοινόν των Μαγνήτων" κ. Νικόλαο Πράντζο Ερευνητή Αστροφυσικό, Ινστιτούτου Αστροφυσικής Παρισιού, CNRS (Centre national de la recherche scientifique) et Sorbonne Université.

2022 ΚΟΙΝΟΝ διάλεξη ΑΦΙΣΑ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 12.10.2022 ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΝΑΣ ΖΕΡΒΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ένας μη αντικειμενικός κόσμος: ο κόσμος της Επιστήμης και ο κόσμος της Τέχνης», διάλεξη στο πλαίσιο  της έκθεσης της  ΕΛΕΝΗΣ ΖΕΡΒΑ στο Κέντρο Τέχνης Τζόρτζιο ντε Κίρικο. 

Copyright © 2016 Koinonmagniton.com - All Rights Reserved. Designed By www.squaredesignstudio.gr