ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : 4.12.2019

Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με το σχέδιο νόμου για τη διευκόλυνση άσκησης εκλογικού δικαιώματος των εκτός Ελλάδας εκλογέων έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών, ενόψει της σημερινής συζήτησης- επεξεργασίας του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Με το σχέδιο νόμου ρυθμίζεται η συνταγματική πρόβλεψη για τον τρόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των ψηφοφόρων οι οποίοι τη μέρα των εθνικών εκλογών (καθώς και των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και της διεξαγωγής εθνικού δημοψηφίσματος) βρίσκονται εκτός ελληνικής επικράτειας.

Η Βουλή έγραψε ιστορία: με 288 «ναι» έγινε νόμος η ψήφος των αποδήμων

Με μια σπάνια για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα συντριπτική πλειοψηφία, η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από ονομαστική ψηφοφορία, επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την ψήφο των αποδήμων.

25 Ιουνίου 2019 Hilton Athens Hotel

csr

Το 9ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΚΕ της Capital Link «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια & Κοινωνική Υπευθυνότητα: Πυλώνες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Με ιστορικό 25 ετών στη διοργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένων Επενδυτικών Συνεδρίων, η Capital Link εγκαινίασε πριν από 9 χρόνια τη διοργάνωση μιας σειράς Ετήσιων Συνεδρίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Λονδίνο, την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Παραδοσιακά το Συνέδριο το οποίο παρακολουθείται από 700+ συμμετέχοντες, αποτελεί πλατφόρμα μέσω της οποίας γεφυρώνεται η επικοινωνία μεταξύ εταιρειών, πολιτών και Φορέων στοχεύοντας στο χτίσιμο αποτελεσματικών σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και στην ανάδειξη σημαντικών πρωτοβουλιών που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας και της οικονομίας, καθώς και στη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας για την ελληνική κοινωνία. Το Συνέδριο EKE, όπως και όλα τα Συνέδρια της Capital Link (στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Λεμεσό, στη Σαγκάη, στη Σιγκαπούρη και από φέτος και στο Τόκυο) συνδυάζουν μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης, τεχνογνωσίας και δικτύωσης.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 18.3.2019

Βολιώτισσα διακρίνεται στο εξωτερικό

H Χριστίνα Μιαρίτη κατέχει κομβικό ρόλο σε θέματα συμβουλευτικής και προγραμμάτων στο Πανεπιστήμιο του Sussex στην Αγγλία Βολιώτισσα με διεθνή εμβέλεια και αξιόλογη πορεία στον επιστημονικό χώρο είναι η Χριστίνα Μιαρίτη, δημοσιογράφος και μέλος του Συνδέσμου Επιστημόνων του ιδρύματος Ωνάση Public Benefit, η οποία διακρίνεται στην Αγγλία.

Η διακεκριμένη Βολιώτισσα εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Sussex στην Αγγλία με επίκεντρο δράσης τα προγράμματα έρευνας και χρηματοδότησης, σε επίπεδο συμβουλευτικής και σχεδιασμού.

Copyright © 2016 Koinonmagniton.com - All Rights Reserved. Designed By www.squaredesignstudio.gr