Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, σχετικά με τις εκδηλώσεις, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την επέτειο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου θα έπρεπε να γίνουν εκδηλώσεις διαδικτυακά, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού Covid-19. Έτσι λοιπόν οι μαθητές του 30ού Δημοτικού Σχολείου γιόρτασαν από το σπίτι την εθνική επέτειο παρουσιάζοντας όλες τις δράσεις που θα έκαναν για να τιμήσουν την ημέρα, εάν βρίσκονταν στις σχολικές αίθουσες.

e-thessalia 6 Φεβρουαρίου 2021

Το τεράστιο κενό που υπάρχει στον Βόλο, έναν τόπο με μακραίωνη παράδοση στη θάλασσα, με την έλλειψη ενός ναυτικού μουσείου, αφήνει αναξιοποίητη την πλούσια κληρονομιά που υπάρχει. Ο κ. Αντώνης Γκρέκας, επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στη Ναντ της Γαλλίας, με την ιδιότητα και του ναυπηγού – μηχανικού, μίλησε για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός μουσείου ναυτικής ιστορίας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

ΤΑΧΥΔΡOΜΟΣ 8/3/2021

Ο γνωστός πυρηνικός αστροφυσικός του Βόλου Νικόλαος Πράντζος, που διαπρέπει στο Παρίσι, θα μιλήσει σε δυο διαδικτυακά σεμινάρια αστρονομίας, την Τετάρτη 10 και 17 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι. Πρόκειται για δυο σεμινάρια στα ελληνικά, που θα τα διοργανώνει, καλεσμένος από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα σεμινάρια αφορούν την ιστορία της Πυρηνικής Αστροφυσικής, της ειδικότητας του και απευθύνονται σε φοιτητές των Τμημάτων Φυσικής όλων των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθώς και σε διδακτορικούς φοιτητές και ερευνητές.

Σελίδα 1 από 27

Copyright © 2016 Koinonmagniton.com - All Rights Reserved. Designed By www.squaredesignstudio.gr