ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΖ ΑΠΡΟΣΚΛΗΣ ΕΖ B

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ζωγράφος ΕΛΕΝΗ ΖΕΡΒΑ [Βόλος 1917-Αθήνα 1993]

Η πρωτοπόρος της Αφηρημένης τέχνης

«Ένας μη αντικειμενικός κόσμος»

19.6.2022

PAPARSENOS

Ο Αχιλλέας Παπαρσένος διετέλεσε προϊστάμενος των Γραφείων Τύπου Επικοινωνίας της Ελλάδος σε Ουάσιγκτον, Λονδίνο, Μελβούρνη και Γενεύη. Ο Βολιώτης με τις σημαντικές γνώσεις των διεθνών σχέσεων, με τη συμπλήρωση ήδη 100 ημερών πολέμου στην Ουκρανία, μιλά για ξεκάθαρους παραλληλισμούς μεταξύ Βλαντιμίρ Πούτιν και Ταγίπ Ερντογάν.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σήμερα σε εύφλεκτο σημείο με ευθύνη της Άγκυρας, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος έχει ενοχληθεί από τις αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, ενώ από την ελληνική πλευρά απαιτείται «ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, για να μη πέσουμε στην παγίδα της όξυνσης».

1652083281219298598

Τα επιτυχημένα αδέλφια, Νίκος και Ολγα Μπορνόζη, με δυνατές διασυνδέσεις που ξεκινούν από τον Λευκό Οίκο και καταλήγουν σε Αμερικανούς μεγαλοτραπεζίτες έχουν καταφέρει να φέρνουν Αμερικανούς επενδυτές στη χώρα μας και να δίνουν ένα σοβαρό παρόν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης κ. Γεωργίου Γκέκου
Η Φιλολογική Ιστορική Αρχαιολογική Λαογραφική Εταιρεία Θεσσαλίας και η Εταιρεία Θεσσαλικών Ερευνών οργανώνουν διαδικτυακά σε συνεργασία με το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων, το Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας, τη Φιλάρχαιο Εταιρεία Αλμυρού «Όθρυς», τον Φιλολογικό Ιστορικό Λογοτεχνικό Σύνδεσμο Τρικάλων και τους Φίλους Μουσείου Πόλης Καρδίτσας ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης κ. Γεωργίου Γκέκου με το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα «Οι Θεσσαλοί του Αλέξανδρου Υψηλάντη» το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00.

Copyright © 2016 Koinonmagniton.com - All Rights Reserved. Designed By www.squaredesignstudio.gr