ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ 15.11.2022

16685338531337325105

Τον μεγάλο φιλάνθρωπο του Βόλου, που έφυγε πριν από δύο περίπου χρόνια από τη ζωή, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη προσφοράς και αλληλεγγύης, τον αείμνηστο Χαράλαμπο Τσιμά, τίμησε για μία ακόμη φορά ο Δήμος Βόλου.

bibliopantelod

Ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, πρόεδρος του φορέα πολιτισμού της Ι.Μ.Δ., «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» κ. Ιγνάτιος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με μεγάλη τιμή και χαρά παρουσιάζουν μέσα από τις Εκδόσεις του φορέα «Ιδιόμελον» το τελευταίο βιβλίο του καθηγητή Δημήτρη Παντελοδήμου «Ευεργέτες της Μαγνησίας 1770 – 1975».

Εφ. ΜΑΓΝΗΣΙΑ 25/10/2022

 αδτ

Σε όλη την Ευρώπη, 700 εκατομμύρια Ευρωπαίοι εκπροσωπούνται από τα 46 κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης και ενθαρρύνονται να μάθουν όλο και περισσότερες ξένες γλώσσες, σε οποιαδήποτε ηλικία, εντός ή εκτός σχολείου. Το γεγονός αυτό πηγάζει από την πεποίθηση του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι η γλωσσική πολυμορφία αποτελεί εργαλείο για την επίτευξη ευρύτερης διαπολιτισμικής κατανόησης και βασικό στοιχείο στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ηπείρου μας. Ως εκ τούτου, το Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο προωθεί την πολυγλωσσία σε όλη την Ευρώπη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΖ ΑΠΡΟΣΚΛΗΣ ΕΖ B

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ζωγράφος ΕΛΕΝΗ ΖΕΡΒΑ [Βόλος 1917-Αθήνα 1993]

Η πρωτοπόρος της Αφηρημένης τέχνης

«Ένας μη αντικειμενικός κόσμος»

Copyright © 2016 Koinonmagniton.com - All Rights Reserved. Designed By www.squaredesignstudio.gr