ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Κοινού των Μαγνήτων, του παγκόσμιου σωματείου αποδήμων Μαγνήτων με έδρα το Βόλο, που δραστηριοποιείται στη συσπείρωση των απανταχού Μαγνήτων και στην προβολή της Μαγνησίας στο εξωτερικό με την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της στον οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό τομέα.

Μέλη του σωματείου μας είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες που διαπρέπουν στο εξωτερικό ή έχουν παλιννοστήσει στη Μαγνησία, ενδιαφέρονται για τη γενέτειρα τους και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν εθελοντικά τη πολύτιμη τεχνογνωσία, εμπειρίες και γνώση καλών πρακτικών, που έχουν αποκτήσει στις χώρες στις οποίες ζουν σήμερα ή εργάσθηκαν στο παρελθόν. Το σωματείο μας έχει διοργανώσει στο Βόλο συνέδρια και διαλέξεις, έχει υποβάλει σειρά προτάσεων για ζητήματα που απασχολούν τη Μαγνησία και έχει σταθεί αρωγός σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για τη δραστηριότητα του σωματείου μας και των μελών του, ιστορικό και φωτογραφικό αρχείο, νέα της Μαγνησίας και χρήσιμους συνδέσμους με τις τοπικές αρχές, ελληνικές υπηρεσίες και ενημερωτικούς ιστότοπους.

Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στο Δημήτρη Ζαφείρη, που ανέλαβε την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας, στον Φίλιππο Μανδρά για τη συμβολή του στο σχεδιασμό της δομής της, στον Μάριο Κονταράτο και Αλέξανδρο Καπανιάρη για την επιμέλεια του αρχειακού υλικού καθώς και στον Μιχάλη Πόρναλη για αρκετές απο τις φωτογραφίες, που εναλλάσσονται στην αρχική σελίδα.

Copyright © 2016 Koinonmagniton.com - All Rights Reserved. Designed By www.squaredesignstudio.gr